Woningzoekende.nl - Altijd een geschikte woning
Weesperstraat

  Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland

€720,00
Per maand

Omschrijving

WONINGRUIL GEZOCHT
Ik bied een heerlijke etage (huur) aan in het centrum van Amsterdam en ben op zoek naar een leuke woning met begane grond in Zutphen. Wie heeft de juiste match? Ik sta ook open voor een leuke huurwoning zonder woningruil, als het maar niet tijdelijk is en ik mij als bewoner kan inschrijven.

AANBOD
Ruime etage (67 m2), vlakbij Waterlooplein en Magere Brug. Balkon op het zuidwesten. Makkelijk bereikbaar met divers openbaar vervoer, maar ook met de auto vanaf de ring. 27 Jaar heb ik hier met ontzettend veel plezier gewoond, maar het wordt tijd om een nieuwe levensfase in te gaan. Huurprijs: 720,42 euro per maand.

CRITERIA
Voor de nieuwe huurder(s) geldt een inkomenscriterium. Jaarinkomen bij 1 persoon: min. 22.401,- en max. 38.035,- euro. Jaarinkomen bij 2 personen: min. 30.826,- en max. 38.035 euro. Het heeft geen zin te reageren als je niet aan dit criterium voldoet.

Gewenste woning

VRAAG Ik zoek een leuke driekamerwoning met begane grond in Zutphen, in een prettige, bij voorkeur rustige buurt. Huurprijs: max. 720,42 euro per maand. Alvast bedankt voor het meedenken en natuurlijk delen!

Woning eigenschappen

Aantal slaapkamers 2 Oppervlakte 50+ m2
Soort woning Etagewoning Huur per maand € 720,00
Straatnaam Weesperstraat Plaats : Amsterdam
Gemeente Amsterdam Provincie Noord-Holland

  Deze advertentie heeft 0 reacties ontvangen en is 404 keer bekeken sinds 30 Maart 2019

  Deze adverteerder zoekt een woning in of in de buurt van Zutphen
Inloggen

Om te kunnen reageren op deze woning moet u zijn ingelogd. Heeft u nog geen account? klik dan hier om een account aan te maken.


Woningzoekende.nl altijd een geschikte woning.