Woningzoekende.nl - Altijd een geschikte woning
Oostzaan

  Groningen, Groningen, Groningen

€681,00
Per maand

Omschrijving

Ruim en licht appartement van 88m2 in Groningen, in de wijk Cortinghborg (tussen de Hoogte en Korrewegwijk in). Het gelijkvloerse appartement is gelegen op de derde verdieping en te bereiken met lift. Heeft 2 ruime slaapkamers, geen drempels, een grote L-vormige woonkamer met open keuken, een ruime badkamer met toilet en een extra toilet. In het gehele appartement hoge ramen van plafond tot vloer voor veel lichtinval. Een groot balkon grenzend aan de woonkamer en aan de voorkant de galerij. Berging aanwezig op de zelfde verdieping. Er is geen gas aanwezig in de woning, er wordt gekookt op elektriciteit en als warmtebron wordt vloerverwarming gebruikt. Deze vloerverwarming bedraagt +/- €80,- per maand. De woning is zeer goed geïsoleerd, waardoor de verwarming vrijwel niet aan hoeft. Netto huur is €681,17 excl. servicekosten. Huurtoeslag is mogelijk.

Gewenste woning

Een eengezinswoning met tuin en minimaal 3 slaapkamers in Groningen stad en omgeving in kindvriendelijke buurt. De wijk Oosterpark is geen optie.

Woning eigenschappen

Aantal slaapkamers 2 Oppervlakte 50+ m2
Soort woning Etagewoning Huur per maand € 681,00
Straatnaam Oostzaan Plaats : Groningen
Gemeente Groningen Provincie Groningen

  Deze advertentie heeft 0 reacties ontvangen en is 259 keer bekeken sinds 13 April 2019

  Deze adverteerder zoekt een woning in of in de buurt van Groningen
Inloggen

Om te kunnen reageren op deze woning moet u zijn ingelogd. Heeft u nog geen account? klik dan hier om een account aan te maken.


Woningzoekende.nl altijd een geschikte woning.